Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Avangers 4.- Infinity War Part. II. (update)

Recommended Posts

Talán sokatokban felmerülhet a kérdés, miért nem maradtak az eredeti terveknél, miszerint két részben készítik el a Végtelen Háborút. Megkaptuk a választ.

 

Még 2014 októberében a harmadik fázis bejelentésekor úgy hirdette meg a Marvel Studios a közelgő Bosszúállók filmeket, mint Avengers: Infinity War - Part 1 (2018) és Avengers: Infinity War - Part 2 (2019). Ugyan a premierdátumokban nem történt változás, de a címekben (így pedig a tartalomban is) annál inkább: Előbbi adaptáció simán az Avengers: Infinity War címet kapta, míg az utóbbi egyelőre egy cím nélküli Bosszúállók folytatásként van emlegetve - jelentették be előző hónapban hivatalosan is.

Hirdetés

 

Ennek ellenére a két mozifilmet egyben forgatják majd le, ami még idén kezdetét veszi jó néhány munkálatokkal teli hónapot vonva maga után, hogy a hatalmas színészgárdának ne kelljen ide-oda utazgatnia. De mégis mi az oka az előbb említett változtatásnak? Mire számítsunk a Bosszúállók 4. részét illetően? A Russo testvérek a CinemaBlend-del beszélgettek, ahol Joe szolgált számunkra némi részlettel ennek kapcsán.

 

    Azt akartuk, hogy a filmjeink nagyon különbözőek és jellegzetesek legyenek. Lesz természetesen összefüggés karakterek és némi történetszál között, de az első film nagyon világosan Bosszúállók: Végtelen Háború, és idővel felfedjük azt is, hogy mi a második.

 

Habár ez már nem szorosan ehhez a témához köthető, Anthony is beszélt egy kicsit az előkészületekben lévő produkciókról.

 

    Nem tudok sok részletet elmondani arról, hogy kiket fogunk bevezetni, de ennek a két filmnek az a célja, hogy betetőzzön mindent, ami a Marvel Filmes Univerzumában történt az első Vasember óta. Mivel ez valaminek a csúcspontja lesz, ezek a filmek bizonyos szempontból valami végét, bizonyos szempontból valami kezdetét fogják jelenteni.

 

Amikor megkérdezték a rendezőpárost arról, hogy mikor fogják felfedni a 2019-ben érkező Bosszúállók 4 hivatalos alcímét, Anthony megjegyezte, miszerint nem túl hamar. Nincs kizárva, hogy az valamilyen szinten spoileres lehet a Végtelen Háború eseményeire nézve, ám ebben az esetben ne számoljunk vele annak 2018-as bemutatójánál előbb. Mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk, mik a Marvel konkrét tervei, de ha minket kérdeztek, Thanos-t nem fogják lerendezni egyetlen mozival.  

 

 

Írta: Marvel Magyarország

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×